[ad_1]

Kanë kaluar më shumë se dy  dekada që kur Tupac Shakur është ndarë nga jeta në ngjarjen që ndodhi në Las Vegas, por gjithsesi ndër vite kanë ekzistuar teori konspirative që pretendojnë se reperi është gjallë.

Së fundmi është publikuar një video në YouTube  në të cilën pretendohet se Tupac po jeton i fshehur dhe ka 3 fëmijë. “Provat” e radhës bazohen tek një foto që tregohet tek videoja në YouTube në kanalin Wired Up TV, i cili publikon shpesh video me anë të së cilave pretendon se amerikani është gjallë.

The post 2 Pac është gjallë dhe ka 3 fëmijë… appeared first on 98.5 FM.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *