Beat FM Albania

23- vjeçarja shet virgjërinë për të bërë krenare mamin!

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Një modele 23-vjeçare, Mahbuba Mammadzdava ka nxjerrë në anakand virgjërinë e saj me çmimin 2 milionë $.

Fituesi ka qenë një politikan i cili ka ofruar shifrën e sipërpërmendur për modelen nga Azerbajxhani.

Modelja shprehet se me paratë e fituara dëshiron të bëj krenare mamin për t’i plotësuar asaj të mirat materiale.

Virgjëria e modeles u vërtetua me një certifikatë mjeksore ndërkohë që kërkesat e saj nuk mbarojnë me kaq, ajo kërkon një burrë që t’a paguaj çdo muaj me 26 mijë $.

Pra ky është fiks rasti se edhe po nuk e dhe mund të bësh hajër në jetë.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED