Beat FM Albania

“3 arsye për të jetuar”, Albani publikon foton e Miriamit shtatzënë dhe të vajzës

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

“3 arsye për të jetuar”. Me këtë fjalë këngëtari Alban Skënderaj, ka përshkruar fotografinë që shpjegon kuptimin e tij të jetës.
Ditën e sotme ai kap publikuar fotografinë e parë të Miriamit me barkun e rrumbullakosur nga shtatzënia e dytë.
Edhe më e bukur bëhet fotoja teksa barkun e këngëtares e mban e bija Ameli.
Çifti i artistëve është në pritje të fëmijës së dytë, ndërkohë që nuk e kanë zbuluar ende gjininë e foshnjës.
Pas axhendës së ngjeshur me koncerte gjatë verës, duket se më në fund Albani ka gjetur pak kohë për familjen.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED