Beat FM Albania

3 lidhje në 6 muaj, Philipp Plein e ka të vështirë të…

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Mund të ketë ngritur një perandori në fushën e modës, por mesa duket Philip Plein e ka të vështirë të krijojë një lidhje të qëndrueshme. Stilisti i famshëm gjerman ka patur tre lidhje në një hark kohor prej 6 muajsh.

Në fillim ishte Justyna Gradek, pastaj rikthimi tek ish-e dashura  Morgan Brittany Osman, kalojnë pak ditë dhe një tjetër femër, Lucia Bartoli, rrëmben zemrën e dizenjuesit të famshëm. Të gjitha këto brenda 6 muajsh. Sigurisht që me Philip Plein, asgjë nuk është e sigurt.

The post 3 lidhje në 6 muaj, Philipp Plein e ka të vështirë të… appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED