Beat FM Albania

4 fuqi që i kanë vetëm njerëzit që janë single

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Modelet e marrëdhënieve kanë ndryshuar: vajzat nuk e presin më princin e kaltër me kalë dhe meshkujt nuk vendosin lehtë në ditët e sotme. Gjithnjë e më shumë, njerëzit vendosin të qëndrojnë beqarë dhe janë të lumtur me këtë status. Psikologët thonë se nuk janë gabim: të qenit beqar mund të sjellë përfitime të shumta […]

The post 4 fuqi që i kanë vetëm njerëzit që janë single appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED