Beat FM Albania

44-vjeç, por është në pritje të fëmijës së 22-të

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

E keni menduar ndonjëherë të keni 21 motra dhe vëllezër? PO! Familja nga Britania do të rritet akoma më shumë në numër. Zonja Sue Radford njoftoi pak ditë më parë se është në pritje të fëmijës së saj të 22-të. Një vit më parë ajo u shypreh se pas fëmijës së 21-të  ai do të ishte […]

The post 44-vjeç, por është në pritje të fëmijës së 22-të appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED