Beat FM Albania

44 vjet më pas, aktorja franceze akuzon regjisorin Roman Polanski: ‘Më përdhunoi brutalisht kur isha 18-vjeç’

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Aktorja franceze Valentine Monnier ka akuzuar regjisorin fitues të Oskarit, Roman Polanski, për dhunimin e saj kur ajo ishte 18 vjeç në një resort skish.

Ajo tregoi se si ajo kishte frikë se mos do të vritej nga regjisori i filmit pasi ai e ‘përdhunoi dhunshëm’ në Gstaad, Zvicër.

Polanski është ende në kërkim në Amerikë pasi u deklarua fajtor për përdhunimin e një nxënëseje 13-vjeçare në 1977 dhe më pas u largua nga vendi.

Në një deklaratë të detajuar Monnier tha që ajo tani dëshironte të akuzonte Polanski për sulmin ndaj saj në fillim të vitit 1975.

The post 44 vjet më pas, aktorja franceze akuzon regjisorin Roman Polanski: ‘Më përdhunoi brutalisht kur isha 18-vjeç’ appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED