Beat FM Albania

5 defekte në pamjen e grave që burrave nuk u interesojnë aspak

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Sepse si të gjithë burrat në përgjithësi që nuk i kushtojnë vëmendje atyre papërsosmërive të vogla, për ne gratë ato përfaqësojnë një fiksim të vërtetë. Dhe ne nuk flasim vetëm për celulitin. Këtu janë pesë prej tyre!  1) Rrudhat  Përqendrohuni te harmonia dhe shkëlqimi i fytyrës suaj, jo tek disa rrudha të vogla. Nëse fytyra […]

The post 5 defekte në pamjen e grave që burrave nuk u interesojnë aspak appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED