Beat FM Albania

5 mitet që nuk duhet t’i besoni më për vaksinën antigrip

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Për fat të keq ka ende shumë mite të rreme dhe besime të pavërteta që qarkullojnë rreth këtij ilaçi që na ndihmon të parandalojmë gripin dhe rekomandohet për kategori të veçanta të njerëzve. Më mirë të luftosh lajmet e rreme apo të kurosh sëmundjen? Çfarë nuk duhet të besoni më rreth kësaj vaksine është këtu… […]

The post 5 mitet që nuk duhet t’i besoni më për vaksinën antigrip appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED