Beat FM Albania

6 fakte interesante nga prapaskenat e ‘Joker’

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

 • Roli i Arthur Fleck-ut u ngjiz me Joaquin Phoenix në
  mendje.
 • Aktori humbi 20 kg për rolin. Atij iu
  dha skenari në 2017-ën, dhe Phoenix mori edhe menidmin e mamasë së tij përpara
  se të firmoste për ta pranuar rolin.
 • Phoenix tha se nuk iu referua asnjë prej
  karaktereve të mëparshme për rolin e tij në filmin ‘Joker‘
 • Shpesh skenari ndryshonte ditën para
  xhirimit dhe aktorëve u duhej të përshtateshin dhe të improvizonin dialogjet gjë
  që e bënë shumë mirë.  
 • Iu deshën 4 muaj të mësohej me të
  qeshurën e Joker. E qeshura e këtij personazhi është e mbushur me vuajtje dhe
  frikë, pasi nxitet nga një gjendje e ngjashme me epilepsinë. Phoenix i studioi
  mirë sjelljet e njerëzve me këtë gjendje shëndetësore me muaj të tërë, derisa
  arriti ta përsosë të qeshurën unike.
 • Mes De Niros dhe Phoenix pati pak
  tension pasi De Niro donte që aktorët të bënin një lexim paraprak përpara se të
  xhironte skenat e tij kurse Phoenix nuk e donte këtë.

The post 6 fakte interesante nga prapaskenat e ‘Joker’ appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED