Beat FM Albania

Adele kërkesë për divorc nga bashkëshorti Simon Konecki

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Adele ka bërë kërkesë për divorc nga bashkëshorti i saj Simon Konecki.
Dokumentat e divorcit u paraqitën në një gjykatë në Los Angeles.
Një përfaqësues i çiftit tha se ata janë të angazhuar për të rritur djalin e tyre së bashku.
Adele lindi djalin e saj, Angelo, në vitin 2012. Ajo u martua me Koneckin, një bankier investimesh në 2016 pas 5 vitesh lidhje.
Ata u martuan në një ceremoni sekrete dhe Adele adresoi publikisht dasmën për herë të parë gjatë një fjalimi pranimi në Grammys 2017, ku ajo falënderoi burrin e saj.
Çifti njoftoi ndarjen në prill dhe kërkoi privatësi.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED