Beat FM Albania

Adoleshentja e lind fëmijën në pub, te pista e vallëzimit

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Një vajzë adoleshente shkoi në një klub nate edhe pse ishte shtatzënë, dhe lindi në mes të pistës së vallëzimit. Ngjarja ndodhi në Tuluzë të Francës, dhe 19-vjeçares i nisën shtërzimet në 5:30 të mëngjesit. Stafi i klubit e ndihmoi vajzën të ruante qetësinë sa të vinte ambulanca, pasi situata dukej e rrezikshme. Stafi u […]

The post Adoleshentja e lind fëmijën në pub, te pista e vallëzimit appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED