Beat FM Albania

Airbag dhe për çiklistët, vjen shpikja që shpëton jetë (Fotot)

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Pas 4 vitesh kërkimesh, një grup studiuesish në Suedi, prezantuan dhe shpikjen e tyre të fundit e cila është një airbag për çiklistët. Airbag-u i ri quhet “Hövding 3” dhe konsiderohet si një ndër më të sigurtët në botë. Ai vendoset rreth qafës së personit që drejton biçikletën, në formën e një shalli, dhe në […]

The post Airbag dhe për çiklistët, vjen shpikja që shpëton jetë (Fotot) appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED