Beat FM Albania

Aktorja e një prej filmave më romantikë është 103 vjeçe dhe ende e bukur

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Filmi “Gone with the wind”, “Bashkë me erën”, ka qenë për shumë dekada një nga më romantikët në histori. Një film klasik që është imituar dhe përmendur edhe në shumë filma modernë, ku mund ta kenë dëgjuar edhe më të rinjtë. Aktorja protagoniste, Olivia de Havilland, u kthye në ikonë të kinematografisë amerikane me këtë […]

The post Aktorja e një prej filmave më romantikë është 103 vjeçe dhe ende e bukur appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED