Beat FM Albania

Alban Skënderaj merr titullin ‘Ambasador’

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Përveçse një nga këngëtarët më të mirë që kemi , Alban Skenderaj është tani edhe Ambasador. Ambasada italiane në Tiranë, e ka zgjedhur këngëtarin e njohur si Ambasador të gjuhës italiane në Shqipëri.

Lajmin e ka dhënë vetë Albani në Instagram, shoqëruar me disa foto nga eventi dhe një falenderim për Ambasadën italiane.

The post Alban Skënderaj merr titullin ‘Ambasador’ appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED