Beat FM Albania

Albumi i ri i Post Malone kryeson klasifikimin e “Billboard”

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Albumi i ri i këngëtarit Post Malone, “Hollywood’s Bleeding” kryeson për të tretën javë, klasifikimin e “Billboard 200”.

Ky është i vetmi album në historinë e “Billboard” që është cilësuar për tre javë rresht si albumi më i mirë i momentit dhe sigurisht që këngëtari ndihet mëse krenar.

Gjatë një interviste ai u shpreh se ka punuar shumë për këtë album dhe është i lumtur që u prit mirë nga publiku.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED