Beat FM Albania

Alicia Keys do të jetë drejtuesja e ceremonisë së ndarjes së çmimeve ‘Grammy 2020’

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Alicia Keys, do të jetë prezantuesja e çmimeve Grammy 2020. Këngëtarja e prezantoi ceremoninë edhe vitin e kaluar dhe përsëritja e eksperiencës këtë vit e bën atë femrën e tretë që e ka prezantuar eventin me shumë se një herë.

Ellen DeGeneres i prezantoi Grammy-t në vitin 1996 dhe 1997 dhe RosieODonnell i prezantoi ato në 1999-ën dhe në vitin 2000.

Këngëtarja ka fituar plot 15 çmime “Grammy” përgjatë karrierës së saj. Ceremonia e 62-të e çmimeve “Grammy 2020” do të mbahet më 27 Janar në Los Angeles.

The post Alicia Keys do të jetë drejtuesja e ceremonisë së ndarjes së çmimeve ‘Grammy 2020’ appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED