Beat FM Albania

Aniston i kërkoi llogari ish-bashkëshortit: Pse nuk më ndjek në Instagram

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Aktori, Justin Theroux ishte ndër të parët që tentoi të ndjekë ish-bashkëshorten, Jennifer Aniston kur ajo iu bashkua Instagramit javën e kaluar, por bllokimi i aplikacionit nuk e lejoi dhe Aniston i kërkoi llogari për këtë. “Më shkroi dhe më pyeti: Pse nuk më ke ndjekur”, dhe unë i thashë: “Sigurisht që të ndoqa! ” […]

The post Aniston i kërkoi llogari ish-bashkëshortit: Pse nuk më ndjek në Instagram appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED