Beat FM Albania

Ardian Bujupi sjell albumin “Rahat”

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Këngëtari shqiptar i cili jeton dhe punon në Gjermani, Ardian Bujupi, ka publikuar të gjitha këngët e albumit të ri të titulluar “Rahat”.

Ky album përfshin gjithsej 38 projekte, të cilat tashmë janë lançuar edhe me klipe.

Megjithatë, ai tregon se këtë album të tij mund ta dëgjojmë vetëm në platformën Spotify.

Disa këngë i ka sjellë në gjuhën shqipe e disa të tjera janë të përziera edhe me gjuhën gjermane.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED