Beat FM Albania

Armina Mevlani flet hapur për krizat e ankthit dhe mënyrën si i përballon ato

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Kemi lexuar e dëgjuar shpesh nga të famshmit për krizat e ankthit dhe problematikat që shkakton një shqetësim i tillë. Këtë herë ka qenë Armina Mevlani ajo që ka ndarë eksperiencën e saj, teksa i është përgjigjur pyetjes së një ndjekësi.

“Mendoj se në një moment të caktuar të gjithë vuajmë nga ankthi. Është normale të ndihesh i pasigurt për jetën, sepse asgjë nuk është e garantuar! Shpesh vuaj nga stomaku pas një krize ankthi, por kjo vetëm për periudha të caktuara, jo në mënyrë konstante. Përpiqem gjithmonë të shoh anën e mirë të gjërave dhe bëj shumë Yoga”, është shprehur Mevlani.

The post Armina Mevlani flet hapur për krizat e ankthit dhe mënyrën si i përballon ato appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED