Beat FM Albania

Arsyeja pse Jackie Kennedy ishte e terrorizuar nga lidhja e John Kennedy Jr me Madonën

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Nga të gjitha marrëdhëniet që djali i saj John Kennedy Jr kishte me femrat, Jackie Kennedy ishte e terrorizuar nga lidhja e tij me Madonën. Sipas biografisë së mikeshës së saj Carly Simon, ‘Touched by the Sun: My Friendship With Jackie’, përveç personaliteteve të kundërta që kishin, ajo që zonja e parë nuk duronte dot te këngëtarja ishte përfshirja e kryqeve dhe objekteve të tjera fetare në muzikën e saj.

Jackie ishte rritur katolike dhe ‘përdhosja’ e këtyre simboleve në këngët e Madonës ishte e papranueshme për një femër me edukimin e saj.

The post Arsyeja pse Jackie Kennedy ishte e terrorizuar nga lidhja e John Kennedy Jr me Madonën appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED