Beat FM Albania

Asap Rocky: ‘Jam i varur ndaj seksit’

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Asap Rocky ka folur në një intervistë të fundit lidhur me varësinë e tij. Reperi ka folur hapur duke thënë se është i varur ndaj seksit dhe nuk ndihet në siklet ta pranojë këtë.

Më parë ai kishte thënë se kishte nevojë për një krevat 100. 000 dollarësh për shkak të orgjive në shtëpinë e tij me femra që i kishte edhe mikesha dhe se shumë prej këtyre orgjive i kishte të dokumentuara përmes fotove dhe videove.

The post Asap Rocky: ‘Jam i varur ndaj seksit’ appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED