[ad_1]

Drake i është kundërpërgjigjur të atit pas gënjeshtrave që ai ka thënë rreth marrëdhënies së tyre. Në një intervistë të fundit Dennis Graham  tha se Drake kishte gënjyer kur ishte shprehur se babai i tij nuk kishte qenë aty për të dhe se këtë e kishte bërë që të përfitonte në karrierë.

Drake nga ana e tij përmes një postimi në Instagram  tha se u zgjua i lënduar nga deklarata e babait dhe gjithcka kishte thënë më herët për të atin ishte e vërtetë edhe pse e vërteta është e vështirë për t’u pranuar nga disa.

The post Babai i Drake thotë se reperi gënjen rreth marrëdhënies së tyre, në mënyrë që të përfitojë në karrierë… appeared first on 98.5 FM.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *