[ad_1]

Bebe Rexha rrëmbeu kupën e parë në New Jersey, ku u organizua ndarja e çmimeve të MTV Video Music Awards. Këngëtarja shqiptare ishte e nominuar për tre çmime “Song of the summer” me “Call you mine”, dhe dy nominime të tjera për “Video Dance” njëra me këngën “Say my name” dhe tjetra me “Call you […]

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *