Beat FM Albania

Brenda koleksionit të këpucëve të Dafina Zeqirit me siguri do gjeni të preferuarat tuaja

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Dallon për stilin ekstravagant dhe tendencën për të qenë ndryshe, e këtu nuk po flasim vetëm për ndryshimet drastike që bën me flokët. Dafina Zeqiri na ka njohur me një pjesë të koleksionit të këpucëve,e nisur nga fotot e videot e shumta që publikon, na kishte shpëtuar ky detaj në veçanti. Çizme, atlete, taka elegante, […]

The post Brenda koleksionit të këpucëve të Dafina Zeqirit me siguri do gjeni të preferuarat tuaja appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED