Beat FM Albania

Çelet sot Panairi i Librit ‘Tirana 2019’

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Ka nisur sot në orën 9.00 të mëngjesit, edicioni i 22-të i Panairit të Librit që organizohet në Pallatin e Kongreseve. Për të gjithë ata që e duan letërsinë dhe përkthimin, të gjithë qytetarët dhe dashamirësit e librit do të kenë mundësi që në 100 stendat e pozicionuara në panair të njihen nga afër më […]

The post Çelet sot Panairi i Librit ‘Tirana 2019’ appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED