Beat FM Albania

Chloe feston në Newcastle

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Chloe Ferry nuk i lë vend imagjinatës! Ajo është fotografuar duke festuar me miqtë e saj në Newcastle.
Ylli televiziv, si çdo herë di vërtetë se si të tërheq vëmendjen e të gjithëve, si në rastin e fotove të mëposhtme, ku shfaqet duke puthur shoqen e saj, Bethan Kershaw.
Por festa ndalon, kur ajo ndal dhe i afrohet një zogu i cili kishte vrarë krahun e tij, të cilin Chloe e ndihmon duke i dhënë ndihmën e parë.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED