[ad_1]

Çorapet me gurë që Michael Jackson veshi për ‘moon ëalk-un‘ e tij të parë, dalin në ankand për 1 milion dollarë.

Ato ishin pjesë e koleksionit të aktorit Frank, që ishte njëherësh edhe menaxheri i yllit të popit.

Çorapet janë nxjerrë në ankand nga gruaja e tij, duke qenë se Frank vdiq në 2011 dhe ajo ka firmosur një letër ku konfirmon se Jackson i ka veshur vërtet ato.

Pavarësisht skandaleve që përfliten muajt e fundit, Michael Jackson ka ende fansat e tij besnikë që do të shpenzonin një pasuri të tërë qoftë edhe për çorapet e tij.

The post Çorapet e Michael Jackson nga ‘moon walk-u’ i tij i parë, në ankand për 1 milion dollarë appeared first on 98.5 FM.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *