Beat FM Albania

Dalin nominimet e AMAs 2019

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Të nominuarit për American Music Awards 2019 janë bërë publike.

Mes këngëtarëve që udhëheqin listën janë Post Malone, Ariana Grande dhe British Ellie.

Reperi, i cili fitoi dy çmime vitin e kaluar, është nominuar 7 herë në AMAs përfshirë në kategorinë “Artist of the year”, “Collaboration of the year” dhe “Favorite male artist pop/pock”.

Pas Malone vjen Ariana Grande dhe Billie Eilish, secila me nga 6 nominime, përfshirë kategoritë “Favorite Music Video”, “Favorite Social Artist”,”Favorite Female Artist pop/rock” dhe “Favorite Album pop/rock”.

Taylor Sëift që mori 5 nominime këtë vit pritet të shkatërrojë rekordin e Michael Jackson për marrjen e 24 çmimeve në AMAs.

Aktualisht ajo ka marrë 23 çmime, duke lënë pas Whitney Houston.

Taylor mban tashmë rekordin për fitimin 4 herë të çmimin ‘Artistja e vitit’.

Gjithashtu do nderohet me çmimin ‘Artistja e Dekadës”.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED