[ad_1]

Javët e fundit, dallgët e detit kanë nxjerrë në brigjet franceze rreth 760 kg kokainë të ndara në pako, me vlerë rreth 60 milionë euro. Pakot janë shfaqur në plazhe të ndryshme, jo shumë pranë, dhe policia ka nisur një hetim për të zbuluar origjinën. Kokaina, sipas autoriteteve, ka pastërti shumë të veçantë, ndaj është […]

The post Dallgët nxjerrin 60 milionë euro kokainë në plazhe appeared first on ENERGY Radio.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *