Beat FM Albania

Danimarka zhvendos me rrota kullën bregdetare për të mos e “përpirë” deti

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Një kullë vrojtuese bregdetare, e ndërtuar para gati 120 vjetësh, është vendosur në rrota dhe binarë për t’u zhvendosur më larg ujit të Detit Verior, i cili ka nisur ta gërryejë bregdetin në pjesën veriperëndimore të Danimarkës. Kur kulla 23-metërshe “Rubjerg Knude” ishte ndërtuar në vitin 1900, ajo ndodhej rreth 200 metra larg ujit, ndërsa […]

The post Danimarka zhvendos me rrota kullën bregdetare për të mos e “përpirë” deti appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED