Beat FM Albania

Deklarata e papritur 6 vjet pas aksidentit, “gruaja po fsheh të vërtetën e Schumacher”

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Gruaja e Michael Schumacher po fsheh të vërtetën për gjendjen e legjendës së F1.
Kështu pretendon ish-menaxheri i tij i cili thotë se Corina ia ka ndaluar atij të shohë Schumacher.
Michael Schumacher nuk është parë më në publik, që nga aksidenti gati-fatal i skijimit në 2013.
Familja janë të prirur ta mbajnë gjendjen e tij private dhe nuk kanë ofruar asnjë të re.
Ish-menaxheri i Schumacher ka pohuar se gruaja e tij po fsheh të vërtetën për të, por nuk tha se për çfarë të vërtete bëhen fjalë.
Willi Weber thotë se ai është i bindur pas betejës së gjatë me jetën, Schumacher do të shihet përsëri në të ardhmen.
Kampioni shtatë herë i botës pësoi një dëmtim gati-fatal të trurit në 2013, dhe që atëherë janë duke u kujdesur në shtëpinë e tij, në Liqenin e Gjenevës, gruaja e tij dhe dy fëmijët e tyre Gina-Marie, 22 vjeç dhe Mick, 20 vjeç.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED