Beat FM Albania

Demi Lovato: ‘Ndihem e rilindur’. Këngëtarja pagëzohet në të njëjtin lumë ku u pagëzua Jezu Krishti

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Pas trazirave lidhur me varësinë ndaj drogës, Demi Lovato po ndihet më afër Zotit se kurrë më parë. Këngëtarja ka bërë së fundi një udhëtim në Tokën e Shenjtë, Jeruzalem dhe është pagëzuar në lumin Jordan, në të njëjtat ujëra që u pagëzua dhe Jezu Krishti.

E gjithë kjo eksperiencë i ka shërbyer këngëtares për t’u ripërtërirë shpirtërisht pasi është shprehur se asnjëherë nuk është ndjerë kaq e rigjallëruar më parë.

‘Ky udhëtim ka qenë shumë i rëndësishëm për mirëqënien, zemrën dhe shpirtin tim, Jam mirënjohëse për kujtimet e krijuara dhe për mundësinë që ta mbush boshllëkun në zemrën time me madhështinë e Zotit. Faleminderit për mikrpritjen, Izrael’ shkroi Lovato në rrjetet sociale.

The post Demi Lovato: ‘Ndihem e rilindur’. Këngëtarja pagëzohet në të njëjtin lumë ku u pagëzua Jezu Krishti appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED