Beat FM Albania

Demi Moore: Më përdhunoi kur isha 15 vjeçe dhe i dha mamasë sime 500 dollarë

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Demi Moore ka rrëfyer se është përdhunuar kur ka qenë 15 vjeç nga një burrë që i kishte dhënë 500 dollarë mamasë së saj të alkoolizuar. “Ishte përdhunim, por më shkatërruese ishte ndjenja e tradhtisë kur burri që më përdhunoi më pyeti: ‘Si ndihesh kur jot ëmë të prostituon për 500 dollarë?’” shkruan Moore, e […]

The post Demi Moore: Më përdhunoi kur isha 15 vjeçe dhe i dha mamasë sime 500 dollarë appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED