Beat FM Albania

Detajet larg perfektes, por me shumë dashuri në kopertinën e “Receta për 5 minuta” të Arbanës

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Prej shumë kohësh Arbana na ka përgatitur që do të kemi në duar librin e saj të dytë të gatimit, “Receta për 5 minuta”. Gjatë javëve të fundit, Osmani ka ndarë plot receta me ndjekësit nëpërmjet videove të ndryshme në rrjetet sociale, për të na vënë në dukje dhe një herë pasionin për gatimin. Libri […]

The post Detajet larg perfektes, por me shumë dashuri në kopertinën e “Receta për 5 minuta” të Arbanës appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED