Beat FM Albania

Detaji që nuk vutë re në Class Fashion Show, ka të bëjë me veshjet e vipave

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Me siguri që nga mbrëmja e kaluar keni lexuar të paktën një lajm për Class Fashion Show. Sfilata e vitit nga Class By Alketa Vjesiu dhe me pjesëmarrjen e veçantë të Valdrin Sahitit, ishte një magji e vërtetë. Në Kopshtet Mbretërore të Pallatit të Brigadave për herë të parë ndodhi një event i këtij lloji. […]

The post Detaji që nuk vutë re në Class Fashion Show, ka të bëjë me veshjet e vipave appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED