[ad_1]

Pas diagnostifikimit të babait të tyre me kancer të gjirit, dy motrat Beyonce dhe Solange Knowles kanë rezultuar negative në testimin për genin trashëgues që e shkakton sëmundjen. Ky  lloj mutacioni  krijon tek meshkujt një probalitetet më të lartë për kancer të prostatës, të pankreasit , melanomës dhe kancer të gjirit kurse tek femrat kancer të vezoreve dhe të gjirit.

Mathew Knowles  tha se sëmundja ishte e trashëguar nga ana e mamasë së tij dhe  të parat që telefonoi pasi mësoi për sëmundjen ishin vajzat Solange dhe Beyonce për t’i lajmëruar që të bënin analizat dhe të shihnin nëse ishin mbartëse të të njëjtit gjen.

The post Diagnostikimi i babait me kancer të gjirit, shtyn Beyonce-n dhe motrën e saj të bëjnë analizat për mbartje të sëmundjes… appeared first on 98.5 FM.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *