Beat FM Albania

Djali i Arnold Schvarzenegger në lidhje me një vajzë shqiptare

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Djali i Arnold Schvarzenegger-it, 22 vjeçarit Jozeph Baena, ka të dashur një shqiptare.

Nicky Dodaj është një vajzë me prindër shqiptarë, të cilët kanë emigruar në SHBA që në vitet ’90.  Ajo është 21 vjeç, dhe është diplomuar për menaxhim biznesi në Kaliforni.

Joseph Baena është fëmija që Shvarzeneger e pati nga marrëdhënia me një punonjëse në shtëpinë e tij. Aktori e pranoi atësinë në vitin 2011 dhe që atëherë ka qenë mjaft i pranishëm në jetën e të birit i cili i ngjan shumë jo vetëm për nga paraqitja për dhe nga pasioni për palestrën.

The post Djali i Arnold Schvarzenegger në lidhje me një vajzë shqiptare appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED