Beat FM Albania

E dini pse aeroplanët janë të lyer me ngjyrë të bardhë?

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Çdo kompani avionësh ka logon edhe emrin e saj në bishtin e aeroplanit, por shumica prej tyre janë të lyer me ngjyrë të bardhë. Pse? Ngjyrat e lehta reflektojnë diellin dhe rrezatimin diellor, derisa aeroplani është duke fluturuar dhe e ndihmon që brenda kabinës të jetë më freskët “Është njëjtë sikur i vëni trupi krem […]

The post E dini pse aeroplanët janë të lyer me ngjyrë të bardhë? appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED