Beat FM Albania

E shohim në darka romantike në jaht, zbulohet pse Genta po qëndron në Turqi

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Genta Ismajli na ka habitur të gjithë me disa postime ku është parë në disa vende luksoze në Turqi, teksa po darkonte e po kalonte natën. Ajo madje në këto postime është shfaqur shumë e lumtur dhe të gjithëve na ka shkuar mendja se Genta është në një udhëtim romantik me ndonjë person të veçantë. […]

The post E shohim në darka romantike në jaht, zbulohet pse Genta po qëndron në Turqi appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED