Beat FM Albania

‘E shqetësuar dhe në frikë për jetën’. Rita Ora tregon si e përjetoi betejën me Rock Nation të Jay Z

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Rita Ora tregon se ka patur frikë për jetën e saj pasi paditi shtëpinë diskografike Rock Nation të Jay Z,  për neglizhim në 2015-ën. Pas kësaj këngëtares iu ndalua të bënte muzikë për 5 vite.

‘Isha e shqetësuar dhe kisha frikë për jetën time sepse muzika ishte jeta ime,  ishte gjithë cfarë dija të bëja’ ka sqaruar Rita.

The post ‘E shqetësuar dhe në frikë për jetën’. Rita Ora tregon si e përjetoi betejën me Rock Nation të Jay Z appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED