[ad_1]

Meqënëse Adele mbushi 31-vjeç ajo automatikisht humbet vendin e parë si artstja më e pasur dhe më e suksesshme britanike nën 30-vjeç.
Tashmë në vend të parë është Ed Sheeran dhe sigurisht nuk mund të ishte askush tjetër në vendin e tij pasi ky vit ka qenë mëse i suksesshëm për këngëtarin.
Pasuria e tij është dyfishuar që nga viti 2017 duke shkuar nga 94 milion paund në 170 milion paund. Kjo vjen pas suksesit të jashtëzakonshëm të albumit të fundit të tij “No.6 Collaborations”.
28-vjeçari ka arritur të shesë plot 150 milion kopje të këtij albumi.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *