Beat FM Albania

Elisabeth Moss në trillerin e frikshëm “The Invisible Man”

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Elisabeth Moss është aktorja kryesore në filmin e frikshëm, “The Invisible Man”, që është i frymëzuar nga karakteri klasik i romanit me të njëjtin emër.

‘E burgosur’ në një lidhje të dhunshme me një shkencëtar të pasur dhe brilant, i cili e kontrollon, Cecilia Kass shkon në një mbrëmje për t’u fshehur nga ai.

Më pas, ajo dëgjon për vetëvrasjen e ish- të dashurit, i cili i ka lënë shumë pasuri, por fillon të dyshojë se vdekja e tij është mashtrim.

Filmi “The Invisible Man” do të nisë shfaqjen nëpër kinema në mars të vitit 2020.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED