Beat FM Albania

Elton John: ‘Michael Jackson ishte i sëmurë mendërisht’

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Elton John
sapo ka publikuar biografinë e tij ‘Me Elton John’ ku pasi tregonte se si
Sylvester Stallone dhe Richard Gere kishin qene gati të përfshiheshin në një
konflikt fizik për Lady Dianën, ka lëshuar bombën e radhës. Ai shprehet se
vitet e fundit Michael Jackson ishte një përson i bezdisshëm  për t’u patur pranë, madje shkon deri aty sa e
quan ‘të sëmurë mendërisht.

Zoti e di çfarë po ndodhte në kokën e atij djali të shkretë dhe Zoti e di me çfarë lloj droge e kishte mbushur veten por sa herë e shihja vitet e tij të fundit, dilja në përfundimin se ai e kishte humbur tërëishst mendjen. Ishte I sëmurë menderisht , një person  I bezdishshëm për ta patur pranë’ tha këngëtari britanik.  

The post Elton John: ‘Michael Jackson ishte i sëmurë mendërisht’ appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED