[ad_1]

Miliarderi Mohamed Hadid është aq i varfër sa nuk ka para për të shembur rezidencën e tij në Bel Air, deklaroi avokati i ti në Gjykatë të mërkurën.

Prokuroria e Los Anxhelosit dha urdhër për prishjen e shtëpisë gjysmë të ndërtuar, të quajtur “Ndërmarrja Starship”, sepse është e madhe dhe gropa do të kushtonte rreth 5 milion dollarë.

Por, 71-vjeçari Hadid ‘nuk mund ta përballojë’, tha avokati i tij, Bruce Rudman para gjyqtarit të Gjykatës së Lartë të Lartë Craig Karlan.

Gjykatësi Karlan po mbikëqyr një padi civile kundër babait të supermodeleve Gigi dhe Bella Hadid, të paraqitur nga fqinjët avokatët e të cilëve kërkuan që të caktohej një person për të marrë përsipër prishjen e shtëpisë.

Kushdo që do pranojë do t’i ngarkojë Hadid një tarifë prej 500,000 dollarë, të cilat nuk mund ti paguajë. “Ai nuk ka para,” tha avokati.

Nuk dihet ende se si do të veprohet, por duket se vjehrri i shqiptares Dua Lipa, njëkohësisht babai i Anëar Hadid duket se është në krizë parash.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *