Beat FM Albania

Familje kampionësh! Vajza e Schumacher triumfon në garën me kuaj

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Gina Schumacher, vajza e kampionit legjendar të Formula 1, Michael Schumacher, triumfoi në Fieracavalli në Verona të Italisë.
Elementa Masters Premiere, lidhur me garën e kuajve, shpalli fituese të garës me kuaj këtë të premte, me 223 pikë, vajzën e Schumacher.
Duket se talentin për të dalë të parët Schumaher e kapërcjellë edhe tek fëmijët, pasi edhe djali i tij Mick Schumacher, është bërë pjesë e garave me makina.
Në vendin e dytë pas Gina, u rendit austriakja Anna Lisec, me vetëm një pikë më pak.
Gina Schumacher, është 22 vjeçe dhe ka marrë mjaft nga pamja e të atit.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED