Beat FM Albania

Fansi irritohet me Madonnën, e çon në gjyq

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

“Ka diçka që ju të gjithë duhet ta kuptoni, dhe kjo është; një mbretëreshë nuk është kurrë vonë”, kështu e nisi Madonna performancën e saj në një koncert në Las Vegas ndërsa ishte e ulur mbi një piano. Por duket se pavarësisht brohoritjeve, jo të gjithë ishin dakord me të. Nate Hollander, një fans nga […]

The post Fansi irritohet me Madonnën, e çon në gjyq appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED