Beat FM Albania

FIFA publikon listën e finalistëve për çmimin ‘Puskas Award’ – aty edhe Messi

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Lionel Messi, Juan Quintero dhe Daniel Zsori, janë tre emrat që në listën e ngushtë për ta fituar çmimin e golit më të mirë të shënuar në sezonin e kaluar.

FIFA publikoi listën e tre lojtarëve të nominuar për golin më të bukur në sezonin e kaluar ‘Puskas Award’.

Golat janë marrë parasysh që nga data 16 korrik 2018 deri më 18 korrik 2018, me shtatë meshkuj dhe tri femra në listën e ngushtë.

Deri më tani, asnjë femër nuk ka arritur ta fitojë çmimin tashmë të njohur ‘Puskas Award’. Votimi për tifozët ishte i hapur deri më datën 1 shtator.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED