[ad_1]

Familjarë
dhe miq të personave që u vranë gjatë shfaqjes së filmit ‘The Dark Knight
Rises’ në 2012-ën, në Colorado kanë nënshkruar një peticion drejtuar Ëarner
Bross, ku shprehin shqetësimin se filmi ‘Joker’, përbën rrezik për nxitje të
dhunës për shkak të disa skenave me përmbajtje dhune. I pyetur rreth këtij
shqetësimi, në një intervistë të fundit, aktori Joaquin Phoenix që është edhe
protagonisti i filmit, nuk u ndje komod me pyetjen dhe u largua në mes të
intervistës.  ‘Joker’ e pati premierën e
tij në Festivalin e Venecias më 31 gusht ndërsa pritet që të shfaqet për
publikun e gjerë në 4 tetor, në kinematë në Amerikë.

The post Filmi ‘Joker’ konsiderohet si nxitës i dhunës appeared first on 98.5 FM.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *