[ad_1]

Laguna e Nartës është e magjishme me spektaklin që ofrojnë Flamingot.

Shpendi që rritet në ujrat e kripura ku askush tjetër nuk mund të qëndrojë, është rritur në numër kohët e fundit.

Ngjyrat e bardha dhe pink mbulojnë sipërfaqen e ujit.

Laguna ka një sipërfaqe prej 42 kilometrash katrore.

Flamigot, spektakël në lagunën e Nartës. Magjia në 42 kilometra katrore. Na vizitoni edhe në www.top-channel.tv e kanalin në YouTube. Gjithashtu vizitoni faqen tonë http://top-channel.tv/artikuj/vendi/aktualitet/

Posted by Top Channel on Monday, September 2, 2019

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *